Ons product

Van Lipzig BV is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het produceren en monteren van onder andere kunststof en aluminium constructies voor uw woning.

Alle producten worden gefabriceerd in onze eigen fabriek en op maat geleverd bij u als klant.

We geven graag een goed en vrijblijvend advies.

Uw ideeën worden werkelijkheid dankzij onze kunststof en/of aluminium producten.

Niet alleen moderne en futuristische panden, ook klassieke en traditionele objecten kunnen gecombineerd worden met onze materialen.

Ondernemingen kunnen hierdoor hun pand een onderscheidende uitstraling geven – die past bij het gewenste bedrijfsimago.

Kunststof en aluminium systemen hebben daarnaast nog andere voordelen waaronder duurzaamheid, geen of nauwelijks onderhoud, een goede geluidsisolatie, hoge thermische isolatiewaarden en inbraakveiligheid.

Dankzij uw serre of overkapping behoudt u meer daglicht, ruimte, leefplezier en comfort.

Door de grote bedrijfsruimte kunnen wij uw product voor een groot deel zelf samenstellen. Dit gebeurd met de modernste machines, wat als voordeel heeft dat wij nauwkeurig werk kunnen leveren en de levertijd verkort kan worden.

Kunststof en aluminium constructies geven uw bedrijfspand, woning of serre derhalve niet alleen een waarde vermeerderend gezicht, ook maken de lange levensduur en geringe onderhoudskosten uw aankoop tot een duurzame investering.

 

 

Wat eraan vooraf ging….

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in de aluminium- en kunststofindustrie besloot Henk van Lipzig met zijn vrouw Riek zijn eigen bedrijf “Van Lipzig Aluminium en Kunststof systemen BV” op te starten.

Na maanden van voorbereiding kon hij op 1 maart 1996 aan de Steegse Peelweg in Leunen starten met de levering van o.a. kozijnen, deuren en serres.

Na korte tijd investeerde Van Lipzig BV in een aantal machines zodat de kunststof systemen in eigen beheer geproduceerd konden worden.

Al snel steeg het aantal werknemers binnen het bedrijf.

De productie van kunststof in eigen beheer beviel zo goed dat het bedrijf werd uitgebreid zodat ook de productie voortaan zelf gedaan kon worden.

Na bijna 6 jaar succesvol vanuit Leunen te hebben geopereerd, groeide het bedrijf uit de voegen. Daarom besloot Henk van Lipzig om zijn langlopende plannen voor een groter nieuw pand te gaan realiseren op het “Keizersveld” te Venray.

Nadat er steeds meer belangstelling was ontstaan door klanten vanuit regio Venlo, werd besloten een locatie te huren, om te onderzoeken of het rendabel zou kunnen zijn om vervolgens een pand in eigen beheer te realiseren.

Zodoende hebben wij in 2021 de deuren kunnen openen van ons nieuwe pand in Venlo, Gruisdonk 6.

Met inmiddels 20 medewerkers bestond het bedrijf op 1 maart 2021 al weer 25 jaar.

© van Lipzig - Webdesign Your Concept
Top
van Lipzig